Conditii de productie piscicola in sistem de siguranta alimentara in fermele romanestide acvacultura prin abordarea principiilor HACCP
Autor: Isabelle METAXA (coord.), Silvius STANCIU, Aida VASILE, Tamara MIHOCIU, Liliana TEODOROF, Irina CERNISENCU & Maria MIHALY
ISBN: 978-606-8008-85-1
Nr. de pagini: 302
Anul apariţiei: 2010
Pret: 32.52 lei
Stand de vanzare: Lângă Sala de Lectură nr. 1
Program: Luni - Joi 8.30 - 16.00, Vineri 8.30 - 13.00
Domeniul pescuitului si al acvaculturii reprezinta in mod traditional o importanta sursa de hrana, o modalitate de ocupare a fortei de munca si de realizare a veniturilor in multe tari si comunitati. In prezent, o parte importanta din populatia planetei isi castiga existenta prin practicarea pescuitului sau prin intermediul activitatilor conexe, legate de prelucrarea si comercializarea pestelui sau a produselor derivate.
Importanta pisciculturii poate fi evaluata prin prisma unor considerente economice, ecologice, sociale, dar mai ales, prin multiplele utilizari ale produsului final rezultat, ce poate fi destinat direct alimentatiei umane...