Operatii unitare in alimentatia publica si agroturism. Principii teoretice si lucrari aplicative
Autor: Liliana GITIN & Rodica ALEXANDRU
ISBN: 978-606-8008-43-1
Nr. de pagini: 202
Anul apariţiei: 2009
Pret: 16,17 lei
Stand de vanzare: Lângă Sala de Lectură nr. 1
Program: Luni - Joi 8.30 - 16.00, Vineri 8.30 - 13.00
Cartea “Operaţii unitare în alimentaţie publică şi agroturism. Principii teoretice şi lucrări aplicative” se adresează studenţilor specializării Inginerie şi Management în Alimentaţie Publică şi Agroturism. Cartea cuprinde lucrări de laborator specifice profilului, cât şi lucrări cu caracter general, comun specializării Ingineria Produselor Alimentare.
În introducere, se prezintă un capitol special privind calculul tehnic şi materialele anexe utilizate în rezolvarea aplicaţiilor şi realizarea lucrărilor aplicative.
Portofoliul de lucrări aplicative cuprinde un număr total de 15 lucrări, dintre care 5 sunt specifice specializării Inginerie şi Management în Alimentaţie Publică şi Agroturism.