Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Ajută-ne să găsim mascota universității și noi te premiem!

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG) lansează concursul „Tu ce mascotă vrei?” și își provoacă studenții să aleagă un simbol reprezentativ pentru universitate. La concurs se pot înscrie toți studenții, indiferent de anul de studiu sau specializare, individual sau pe echipe.

Participanții la acest concurs trebuie să trimită reprezentarea grafică a mascotei imaginate ca fiind potrivită să reprezinte Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Propunerile trebuie trimise sub forma unor desene/schițe (din față, din lateral, din spate, plan detaliu, plan general și orice altă încadrare) realizate în Photoshop sau CorelDraw. Pot fi transmise și desene realizate manual și apoi scanate. De asemenea, participanții la concursul „Tu ce mascotă vrei?” sunt rugați să trimită propuneri pentru numele mascotei. Fiecare participant poate trimite un număr nelimitat de variante, atât pentru reprezentarea grafică a mascotei, cât și pentru numele acesteia.

Propunerile trebuie expediate, sub un titlu sugestiv, la adresa comunicare@ugal.ro, până la data de 15.06.2014. Câștigătorul concursului va fi recompensat cu suma de 1.000 de lei.

Concurenții vor declara pe propria răspundere că dețin drepturi de autor pe creații, iar în cazul în care se va dovedi că acestea sunt copiate, vor răspunde potrivit legislației în vigoare.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved