Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

AMBASADORI AI UNIVERSITĂŢII “DUNĂREA DE JOS” DIN GALAŢI - FEAA

 

Studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi au adăugat un plus de valoare renumelui facultăţii prin premiile obţinute la Olimpiada Naţională de Marketing. Aceasta s-a desfăşurat în perioada 6 - 8 mai 2011 şi a fost organizată de Universitatea  Petroşani, cu sprijinul Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România (AFER). Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi a fost reprezentată de 5 studenţi, atât la nivel licenţă cât şi master.

 Studentele Dănăilă Adriana şi Gâdei Cristina, anul III licenţă, participante cu lucrarea "Avantajul strategic în luptă concurenţială" au obţinut Premiul special la secţiunea Politici şi strategii de marketing.

 De asemenea, studentul Paraschiv Daniel, anul II master, a obţinut Menţiune cu lucrarea "Inovaţii în cercetarea de marketing".

Studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor au demonstrat încă o dată calitatea învăţământului superior din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi prin rezultatele deosebite obţinute.

Felicitări tinerilor performeri şi ambasadori ai Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi şi mult succes în continuare!

 

 

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved