Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Ambasadori ai Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi

Salonul Internaţional al Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii „PRO INVENT" de la Cluj-Napoca din acest an a adus o binemeritată recunoaştere colectivelor de studenţi şi cadre didactice de la Facultatea de Mecanică a UDJG, care au participat la ediţia jubiliară.

Astfel, Diploma de Excelenţă şi Medalia de Aur au fost obţinute de prof.dr.ing. Cătălin Fetecău, conf.dr.ing. Felicia Stan, ş.l.dr.ing. Dan Cătălin Bîrsan pentru Stand pentru testarea la oboseală a epruvetelor din materiale polimerice.

Diploma de Excelenţă şi Medalia de Argint au fost acordate prof.dr.ing. Nicolae Badea, prof.dr.ing. Nelu Cazacu, prof.dr.ing. Emil Ceangă, prof.dr.ing. Alexandru Epureanu pentru Sistemul integrat de poligenerare descentralizată a energiei din surse regenerabile.

Diploma de Excelenţă şi Medalia Pro Invent au fost câştigate de studenţii Claudiu Şovăială şi Aurelian Crăescu pentru un automodel electric off-road multifuncţional, cu design propriu.

Salonul Internaţional al Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii „PRO INVENT" de la Cluj-Napoca s-a aflat la a X-a ediţie şi a fost organizat de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, Expo Transilvania Cluj-Napoca, sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului - ANCS şi a Academiei de Ştiinţe Tehnice din România - filiala Cluj.

 

Felicitări şi mult succes în continuare!

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved