Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

AMBASADORI AI UNIVERSITĂŢII „DUNĂREA DE JOS” - FEAA

 

2 studenţi olimpici ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi au obţinut rezultate remarcabile în cadrul Şcolii de vară organizată de către Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER) şi Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Centrul de Cercetare pentru Competitivitate şi Dezvoltare Durabilă (CCCDD), Asociaţia Generală a Economiştilor din România - filiala Bihor (AGER) şi Centrul de Documentare Europeană din cadrul Universităţii din Oradea (EDCO), desfăşurată în perioada 2 - 11 septembrie a.c.

Şcoala de vară de la Oradea a reunit elita studenţilor economişti din învăţământul superior economic românesc. Conform deciziei AFER, fiecare facultate membră avea dreptul să desemneze 3 studenţi olimpici care puteau partipa gratuit la această Şcoală de vară.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi a fost reprezentată de Gâdei Cristina, studentă în anul 3, specializarea Marketing şi Drăgan George Bogdan, masterand în anul 2, specializarea Strategii şi Politici Manageriale.

Pe durata desfăşurării Şcolii de vară, cei 40 de studenţi participanţi au parcurs 5 module de curs pe următoarele teme:

  • Modul I: Integrarea economică europeană şi politicile comune ale UE. Cadrul general al proiectelor cu finanţare europeană în România;
  • Modul II: Competitivitate;
  • Modul III: Dezvoltare regională şi dezvoltare durabilă;
  • Modul IV: Dezvoltare euroregională şi cooperarea teritorială europeană;
  • Modul V: Antreprenoriat şi dezvoltarea resurselor umane.

Studenţii participanţi au fost împărţiţi în grupuri de lucru şi au avut ca sarcină principală redactarea unui proiect european pe următoarele teme: Competitivitate, Cooperarea teritorială europeană, Turism, Dezvoltarea Resurselor Umane.

Studenta Cristina Gâdei a obţinut, împreună cu echipa din care a făcut parte, premiul I la Competitivitate, iar studentul Bogdan Drăgan s-a clasat, alături de colegii de grup,  pe locul IV la aceeaşi categorie.

Felicitări tinerilor performeri şi ambasadori ai Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi şi mult succes în continuare!

 

 

 

 

 

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved