Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

AMBASADORI AI UNIVERSITĂŢII „DUNĂREA DE JOS”

 

6 studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul Naţional Universitar de Judo desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 mai 2010, demonstrând încă o dată valoarea ridicată a învăţământului superior care se face aici, la „Dunărea de Jos".

Astfel, Corina Petrişor, studentă anul I, masterat, la Facultatea de Educaţie fizică şi Sport a UDJG a obţinut medalia de argint la categoria +78 kg, iar Mioara Podaşcă, studentă anul I, masterat, la Facultatea de Educaţie fizică şi Sport a UDJG şi Georgiana Dorofte, studentă anul I, la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor a UDJG, specializarea Cadastru, au obţinut medalii de bronz la categoria 52 kg, respectiv 63 kg.

De asemenea, Marian Patrichi, student anul I, masterat, la Facultatea de Educaţie fizică şi Sport a UDJG a obţinut medalia de Bronz la categoria 60 kg. Alţi doi studenţi ai Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor a UDJG au înregistrat rezultate deosebite: Ştefan Condur, anul IV, Ingineria şi Protecţia Mediului, s-a clasat pe locul V la categoria 73 de kg, iar Daniel Bîrlea, anul IV, Cadastru, pe locul VII, la categoria 81 kg. Profesor însoţitor a fost conf.dr. Ion Ene Mircea.

Felicitări tinerilor perfomeri şi ambasadori ai Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi şi succes în continuare!

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved