Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

ANTREPRENOR – VIITOR DURABIL

 

Ernst & Young în parteneriat cu S&T România şi Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi organizează, în perioada 29-30 martie 2011, la Galaţi, conferinţa regională „ANTREPRENOR - VIITOR DURABIL", ce se desfăşoară în cadrul proiectului strategic „Formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial pentru mici şi viitori întreprinzători, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru şi Sud-Est" - proiect POSDRU/92/3.1/S/62459.

Conferinţa are loc în Aula Virgil Madgearu a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii  „Dunărea de Jos" din Galaţi.

În proiect sunt implicate, ca parteneri pentru celelalte regiuni, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia.

Proiectul are ca obiectiv general promovarea culturii antreprenoriale şi dezvoltarea cunoştinţelor, aptitudinilor, deprinderilor antreprenorial-manageriale în rândul a 2880 de persoane - mici întreprinzători şi viitori întreprinzători sau persoane ce doresc să iniţieze activităţi independente, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor - din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru şi Sud-Est, pentru iniţierea de noi afaceri şi (re)organizarea afacerilor existente în scopul creşterii competitivitătii acestora.

În cadrul proiectului se vor acorda servicii de asistenţă şi consiliere on-site şi on-line, prin intermediul portalului, companiilor şi întreprinzătorilor solicitanţi în ordinea înscrierii lor on-line şi în funcţie de criteriile de selecţie stabilite.

După conferinţele regionale vor urma sesiuni de instruire şi ateliere de lucru în fiecare locaţie a proiectului: Galaţi, Iaşi, Cluj-Napoca şi Alba Iulia. Criteriile de selecţie vor ţine cont atât de potentialul economic regional, cât şi de cel al firmei.

Proiectul se întinde pe o durata de 3 ani. Conferinţa de lansare a proiectului a avut loc la Bucureşti în data de 10 martie 2011.

 

 

 

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved