Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Ar merge o vară în altă ţară?

 

Care sunt locurile pe care nu le-ai vizitat niciodată şi te-ai săturat să le vezi doar pe hârtie sau pe sticlă? Nu crezi că ar trebui să faci următorul pas? Să fii acolo unde îţi doreşti? Îţi punem la dipoziţie 10 ţări în care poţi pleca în această vară. De la cea în care au trăit primii mari gânditori ai omenirii la cea cu cei mai mulţi locuitori. De la ţara cu cea mai bună echipă de fotbal la cea care se întinde pe două continente. Alegerea îţi aparţine. Ai şansa să vizitezi o multitudine de locuri noi, să te dezvolţi personal şi totodată să acumulezi şi experienţă profesională. Ce zici? Ar merge o vară în altă ţară?

AIESEC Galaţi îţi oferă aceste oportunităţi măreţe. Nu trebuie decât să fii student, masterand sau absolvent, să ai vârsta de maxim 30 de ani, să cunoşti limba engleză şi... să-ţi urmezi visul. Iar noi ţi-l vom îndeplini!

Nu mai sta pe gânduri şi aplică până pe 13 Mai, ora 17.00 AICI sau completează un formular pe care îl găseşti la infodesk-ul de la Centrul de Tineret Leader Plus din cadrul campusului facultății de Economie si Administrarea Afacerilor.

Pentru mai multe informații: AICI




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved