Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Atelier antreprenorial pentru studenții francofoni, organizat de Ambasada Canadei și AUF

Ambasada Canadei în România, în parteneriat cu Biroul Europei Centrale și Orientale al Agenției Universitare a Francofoniei, a lansat în data de 18 ianuarie 2016 apelul de candidatură pentru Atelierul „Antreprenoriat”. Candidaturile se depun on-line, conform instrucțiunilor de mai jos, disponibile și la adresa :

https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/atelier-entrepreneuriat/

TERMEN : 28 februarie 2016

Publicul țintă este format din studenți interesați de antreprenoriat care doresc să învețe cum să dezvolte o afacere. Sunt eligibili studenții francofoni înscriși la o universitate membră a Agenției Universitare a Francofoniei în România, Bulgaria și Republica Moldova din domeniile tehnice, medicină, farmacie, științe agricole, științe economice, artă și arhitectură, precum și științe umaniste (litere, filosofie, psihologie, etc.).

Criteriile de selecție sunt curiozitatea, energia și inițiativa. Limba utilizată este franceza. Vor fi apreciate implicarea în proiecte comunitare, de voluntariat sau alte experiențe extrașcolare. În urma selecției candidaților, vor fi constituite trei echipe de câte 6 studenți. Atelierul va avea loc la București, pe o perioadă de trei zile (17 - 19 martie 2016) și va fi coordonat de trei mentori francofoni, care vor orienta participanții în scopul realizării proiectului de afaceri.

Toate cheltuielile vor fi suportate de către AUF: transport cu trenul/autobuzul, cazare, masă, asigurare medicală, pentru studenții din alte țări.

Dosarul trebuie să conțină:
  • formularul online www.formulaires.auf.org
  • adeverința prin care se atestă apartenența la una dintre universitățile membre, din cele trei țări
  • CV actualizat
  • scrisoare de motivație

Toate documentele se completează în limba franceză. Formularul tipizat pentru adeverință se solicită de la Biroul de Relații Internaționale și Promovare Instituțională și se completează de către secretariatul facultății la care este înscris studentul.

Pentru consiliere și suport academic, studenții interesați sunt invitați la Centrul de Reușită Universitară, Str. Domnească 111, sala AS 102, pe baza unei programări prealabile la Biroul de Relații Internaționale și Promovare Instituțională.

Contact: Biroul de Relații Internaționale și Promovare Instituțională.
Telefon: 0336 130 262

Persoană de contact: Alina Capăt



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved