Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Atelier de artă plastică în spațiul cultural „Nicolae Mantu”

La inițiativa APAR (Association Parisienne des Artistes Roumains), în colaborare cu Mișcarea Artistică Athanor, în cadrul unui schimb cultural româno-francez, un grup de șase artiști francezi (Terre d’Artistes) va expune mai multe lucrări de artă plastică realizate de cei mai reprezentativi artişti ai momentului din Dreux, Franţa. Aceștia şi-au propus să prezinte publicului gălăţean și tehnicile inedite prin care îşi materializează lucrările, în cadrul unui atelier de creație ceramică și mozaic.

Lucrările vor fi realizate chiar sub ochii publicului, într-un spațiu cultural deschis. «Am insistat ca acest eveniment să se desfășoare în holul Facultății de Inginerie pentru a pune încă o dată în valoare spațiul cultural deschis Nicolae Mantu. După finalizarea lucrărilor, acestea vor intra în patrimoniul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați», ne-a precizat domnul prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, decanul Facultății de Mecanică.

Luni, 28 iulie, de la ora 21.00, vă așteptăm pe Stadionul Portul Roșu din Galați la un spectaculos foc malien (tehnică tradițională din statul Mali de ardere a vaselor de lut). Mâine, la ora 15.00, toate lucrările de ceramică și mozaic vor fi expuse în aula Facultății de Mecanică din Galați. Totul se va încheia cu un simpozion în spațiul Muzeului de Artă Vizuală Galați, care va începe la ora 18.00 și în cadrul căruia un fotograf va prezenta întreg evenimentul văzut prin lentile aparatului de fotografiat.

Partenerii evenimentului sunt Consiliul Județului Galați, Primăria Municipiului Galați, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Muzeul de Artă Vizuală, Universitatea „Danubius” SC Hadrian SRL și SC Lineliv SRL.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved