Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Ateliere de lucru la Galaţi, în cadrul proiectului "Antreprenor - Viitor durabil"

Proiectul POSDRU/92/3.1/S/62459 (anul 2 - 2012) cu titlul "Formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial pentru mici şi viitori întreprinzători, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru şi Sud-Est".
www.start-imm.ro

Ateliere de lucru, Galaţi, 6-8 oct. 2012.
GALAŢI, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Str. Gării nr. 61-63

Ernst & Young SRL, în parteneriat cu S&T România SRL, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia şi Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, au plăcerea de a vă invita la Atelierele de lucru din Galaţi ale proiectului strategic POSDRU/92/3.1/S/62459 "Antreprenor - Viitor durabil".
Atelierele de lucru se vor concentra pe aspecte practice, ilustrate prin studii de caz, ale următoarelor arii tematice:
"Restructurare, reorganizare şi îmbunatăţirea performanţei afacerii", "Planificare, bugetare şi management financiar", "Finanţarea afacerii", "Plan de afaceri", "Instrumente IT pentru managementul afacerii".
Consultanţă GRATUITĂ (80 ore, asigurată în cadrul proiectului de către Ernst & Young şi S&T) se va acorda, cu prioritate, firmelor care participă la Ateliere.

Pentru înscriere (solicitaţi Formular de înscriere Ateliere) şi mai multe detalii, vă rugăm să scrieţi la: Laura Mureşan (start-imm@mindshop.ro) sau Minodora Rîpă (minodora.ripa@ugal.ro). Vă aşteptăm alături de noi la aceste evenimente şi vă rămânem la dispoziţie pentru orice întrebare la tel: 0264.44.28.31 şi prin email (start-imm@mindshop.ro).
Participarea se va face în limita locurilor disponibile. Conform procedurilor POSDRU, înscrierea dumneavoastră se face prin trimiterea prin email, la start-imm@mindshop.ro, până la data de 5 nov 2012, a Formularului de înscriere completat, a unei copii de act identitate (scanat) şi a unui document justificativ care să ateste statutul declarat de dumneavoastră în formular:
- pentru angajaţi - adeverinţă care să ateste funcţia din cadrul companiei/instituţiei declarate în formularul de înscriere;
- pentru asociaţi/asociat unic - adeverinţă care să ateste calitatea de asociat;
- pentru şomeri şi studenţi/masteranzi/doctoranzi - copie după carnet somaj/student/master/doctorat).

Persoanele care au participat, la Galaţi, fie la Conferinţa Regională (4-5 oct 2012), fie la Sesiunile de instruire (15-17 oct 2012), nu mai au nevoie de documente justificative.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved