Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Au început pregătirile pentru ECOTROPHELIA 2013

Dacă aveţi o idee originală pentru obţinerea unui produs alimentar inovativ şi sustenabil, faceţi ca ideea dumneavoastră să prindă viaţă participând la concursul ECOTROPHELIA România 2013, organizat și în acest an de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România (ASIAR) și Platforma „Food for Life” România.

ECOTROPHELIA România 2013 este o competiţie care se adresează tuturor studenţilor din universităţile în care există facultăţi de Ştiinţa şi ingineria alimentelor şi/sau de economie. Scopul competiţiei este de a crea un produs alimentar eco-inovativ, cu potenţial comercial.

Studenții cei care doresc să participe la acest concurs trebuie să trimită prin poştă şi prin e-mail următoarele documente : un formular de participare (anexa 1 a Regulamentului de participare), un angajament individual de participare (anexa 2 a Regulamentului de participare) și un dosar de prezentare a produsului. Documentele se trimit la adresa doamnei prof. dr. Anca Nicolau, Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România (ASIAR), Str. Domnească nr. 111, 800021 Galaţi, şi la adresa electronică Anca.Nicolau[AT]ugal.ro (sunteţi rugaţi să înlocuiţi [AT] cu @.

Ultima zi de înregistrare pentru participare la competiţia naţională (trimiterea formularului de participare) este 15 mai 2013.

Competiţia se va finaliza cu atribuirea a trei premii, iar în cazul în care vor exista sponsori ai evenimentului, care vor dori să premieze cu bani echipele câştigătoare ale competiţiei, ASIAR va face cunoscut numele acestora şi valoarea premiilor oferite înainte de începerea competiţiei.

Echipa care va ocupa locul I la competiţia ECOTROPHELIA România va fi susţinută de ASIAR să participe la competiţia ECOTROPHELIA Europa 2013, care va avea loc în perioada 6-7 octombrie, la târgul ANUGA, care se va organiza la Köln, Germania.

Reamintim că anul trecut studenţii gălățeni Cristian Vasile Dima şi Andrei Sorin Bolocan au reușit să câștige faza națională a competiției și au participat la ECOTOPHELIA Europe, care a avut loc la Paris, în perioada 20-22 octombrie 2012.

Pentru mai multe detalii și link-uri către documentele necesare înscrierii la acest concurs puteți accesa:

www.asiar.ro sau

http://www.sia.ugal.ro/index.php/studenti/concursuri-profesionale/762-ecotrophelia-2013

Competiţia ECOTROPHELIA poate reprezenta rampa de lansare a propriei afaceri!




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved