Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Bilanț la un an de proiect privind dezvoltarea aptitudinilor de muncă

În cadrul proiectului „Dezvoltarea aptitudinilor de muncă prin metode interactive de învățare și îmbunătățirea serviciilor de consiliere și orientare profesională pentru creșterea șanselor de ocupare ale elevilor și studenților”, POSDRU/161/2.1/G/138954, în care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este lider de parteneriat a fost organizată în data de 4 iunie 2015 o conferință de presă în care s-a prezentat stadiul implementării activităților, la încheierea primului an de desfășurare a contractului.

La acest eveniment au fost prezenți reprezentanți ai partenerilor implicați în proiect (S.C. PUBLIC RESEARCH S.R.L - București., LICEUL DE ARTE „HARICLEEA DARCLEE” - Brăila, ASOCIAŢIA PENTRU SPRIJIN ÎN DEZVOLTAREA ECONOMIEI SOCIALE – INCLUZIUNE, RESPONSABILITATE COOPERATISTĂ, ANTREPRENORIAT SOCIAL - Tulcea), reprezentanți ai massmedia locale și studenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

După analiza stadiului activităților desfășurate în primul an de contract, cei organizatorii au prezentat activitățile care urmează a fi desfășurate, constând în stagii de practică, excursii tematice, schimburi de experiență în baza acordurilor de parteneriat încheiate anterior, precum și activități de organizare a două concursuri pentru evaluarea performanțelor în rândul membrilor grupului țintă a metodelor interactive de învățare prin firme de exercițiu și intreprinderi simulate. În perioada imediat următoare se vor desfășura campanii de informare pe mai multe tematici specifice obiectivelor proiectului.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved