Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

„BRAD-Engineering” la Facultatea de Inginerie

Studenţii de la Facultatea de Inginerie din Galaţi au pregătit o acţiune de binefacere, în prag de sărbători, pentru a ajuta un coleg aflat la nevoie! Cinsprezece echipe de tineri vor construi, până luni, brazi din materiale ecologice (hârtie, plastic, lemn, fier, componente de calculator sau şuruburi) pe care îi vor prezenta într-o expoziţie cu vânzare, în holul corpului D, parter - Spațiul cultural deschis Nicolae Mantu. Banii vor fi donaţi unui student din anul III, care a suferit în vară un accident de maşină, este paralizat şi ar avea nevoie de tratamente de recuperare.

„A fost ideea noastră. Vrem să facem, în prag de Crăciun, o faptă bună. Echipele sunt formate din câte patru studenţi şi un profesor coordonator. Licitaţia va avea loc în zilele de 16 şi 17 decembrie, între orele 10.00 şi 13.00, iar capodoperele noastre vor putea fi admirate în spaţiul expoziţional, de luni după amiază,” a declarat George Teodor Mitrofan, student la T.C.M. în anul III.

Este prima ediţie a acestei acţiuni, pe care viitorii inginerii o vor devenită o tradiţie la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Şi, de ce nu, poate gestul îi va captiva şi pe studenţii de la alte facultăţi.

„Ne-a bucurat iniţiativa lor. Noi am contribuit cu un sponsor şi punem la bătaie materialele. Am salutat şi sloganul campaniei: «Fii bun şi bradjută de Crăciun!». Brazii vor avea 1,5 metri înălţime şi vor fi grozavi. Vă aşteptăm cu drag să participaţi la acest eveniment caritabil!”, a declarat domnul profesor Cătălin Fetecău, decanul Facultăţii de Inginerie. 



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved