Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Bursă COSMOTE pentru o studentă din Galaţi

COSMOTE România continuă să sprijine tinerii prin acordarea, pentru al treilea an consecutiv, a 5 noi burse prin intermediul Burselor COSMOTE, programul de responsabilitate corporativă lansat în 2010. Una dintre acestea ajunge la Galaţi, la Andra-Mihaela Costache, studentă la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi.

„Suntem mândri să avem deja 15 studenţi premiaţi în cadrul acestui program, ajuns la a treia ediţie. Continuăm astfel să sprijinim tinerii talentaţi şi pasionaţi, cu scopul de a le vedea talentul transpus în profesiile pe care şi le-au ales. Suntem bucuroşi că putem să investim în aceşti boboci, contribuind astfel la conturarea viitorului lor. Şi în acest an, am văzut tineri cu multe realizări, cu o viziune clară privind viitorul lor. Le urăm succes în a-şi îndeplini idealurile", a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Senior Manager în cadrul COSMOTE România.

Programul Bursele COSMOTE este destinat absolvenţilor de liceu din anii 2011 sau 2012, care au fost admişi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2012. Andra-Mihaela Costache va beneficia, de-a lungul studiilor universitare, de un suport financiar constând în 700 lei/lună, timp de 9 luni/an. Anul acesta, Bursele Cosmote au stârnit interesul a peste 160 de tineri din toată ţară.

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved