Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ - OPORTUNITATE PENTRU ABSOLVENŢII PLM ADAPTOR

 

Facultatea de Mecanică şi Facultatea de Inginerie Brăila din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi organizează, în zilele de 22 şi 23 februarie 2011, Bursa Locurilor de Muncă. Vor participa companii locale, fiind un bun prilej pentru absolvenţii PLM Adaptor să se întâlnească cu angajatorii faţă în faţă. Evenimentul va avea loc, în data de 22 februarie a.c., la Brăila, în Aula Edmond Nicolau a Facultăţii de Inginerie Brăila, începând cu ora 10.00, iar în data de 23 februarie a.c., la Galaţi, în sala D12, Corp D a Facultăţii de Mecanică, începând cu ora 10.00.

Bursa Locurilor de Muncă 2011 este cel mai important eveniment organizat în cadrul proiectului PLM - Adaptor şi îşi propune să asigure conectarea companiilor din industria românească cu studenţii instruiţi în lucrul cu tehnologiile dedicate  proceselor de proiectare şi concepţie a produselor, simulare şi analiză folosind prototipul virtual.

Echipa proiectului PLM Adaptor are ca principal obiectiv să creeze un eveniment în care atât companiile cât şi studenţii să-şi cunoască punctele comune, obiectivele profesionale urmărite prin seminarii de prezentare, urmate de interviuri.

De ce trebuie să participi?

  • Îţi poţi prezenta cunoştinţele, competenţele şi, dacă este cazul, experienţa profesională companiilor din industria românească;
  • Înveţi mult mai mult despre companii, cu mult mai mult decât poţi învăţa de pe internet, articole de presă şi site-uri dedicate locurilor de muncă;
  • Dobândeşti experienţă în a te prezenta în faţa angajatorilor, în interviuri şi în găsirea unui loc de muncă;
  • Întâlneşti oameni din interiorul companiilor, poţi adresa întrebări şi primeşti răspunsuri;
  • Ai oportunitatea de a întâlni companii şi instituţii, faţă în faţă, fără a-ţi depune în prealabil cv-ul şi a aştepta stabilirea unui interviu.

Ce au pregătit organizatorii?

Pe site-ul proiectului găseşti un ghid cu sfaturi utile pentru pregătirea participării tale la evenimentul Bursa Locurilor de Muncă.

 

Mai multe amănunte despre companiile participante şi despre locurile de muncă disponibile se pot afla pe site-ul  www.plmadaptor.ro

 

.

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved