Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

BVB Invest Quest la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

La inițiativa Bursei de Valori București, împreună cu ESTINVEST și FEAA, în data de 11 aprilie, în aula Virgil Madgearu a facultății de Economie și Administrarea  Afacerilor din Galați, s-a organizat pentru studenții FEAA și nu numai seminarul  BVB Invest Quest.
Acest eveniment a reprezentat pentru studenții noștri oportunitatea dobândirii de cunoştinte despre bursă, accesul la un mediu care simulează condițiile de pe piața reală, testarea de strategii de tranzacționare și testarea online a aptitudinilor.
Peste 130 de studenți participanți au avut ocazia nu doar să dobândească noi informații despre piața de capital din România dar și să-și definească propriile planuri de dezvoltare financiară pe termen lung,  să conștientizeze noi posibilități de investire și să testeze strategii de tranzacționare  fără să utilizeze banii proprii.
În urma participării la tranzacționarea online studenții care obțin cele mai bune rezultate vor fi premiați. Toții participanții au beneficiat de materiale informative și sprijin direct în participarea la tranzacționarea online.
Acțiunea BVB și ESTINVEST de la Galați face parte dintr-o serie amplă de seminarii educative desfășurate în perioada 2 aprilie - 5 mai 2014 în următoarele orașe din țară: București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.
Invitați:
CALIN MACEDON - Director Directia Operatiuni BVB
LUCIAN ISAC - Director general ESTINVEST
EMANUELA BODAS - Director comercial ESTEINVEST



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved