Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Campania Naţională „Alergăm pentru Educaţie" ajunge la FEAA

Cel mai tânăr vorbitor profesionist din România, Paul Ardeleanu, va alerga câte 21 km în fiecare dintre cele 50 de oraşe ale ţării selectate şi introduse în traseul proiectului, după care urmând să susţină câte un seminar în care se va concentra asupra promovării educaţiei fără formalitate în şcoli, licee şi universităţi, pe de o parte, şi asupra semnalării importanţei descoperirii timpurii a principiilor dezvoltării personale, pe de altă parte.

Paul Ardeleanu ajunge în Galaţi pe 9 iunie şi va intra în oraş la ora 10.00 însoţit de tineri gălăţeni. Ulterior va susţine seminarul de la ora 11.30 în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, în timp ce alergarea finală va avea loc pe Faleză, începând cu ora 14.00.

Obiectivele centrale ale acestui proiect vizează informarea tinerilor (elevi, liceeni, studenţi, masteranzi şi nu numai) despre dezvoltarea personală, despre beneficiile descoperirii din timp a acesteia şi despre puterea care se află în ei, promovarea alergării ca stil de viaţă în rândul tinerilor şi nu numai, dar şi introducerea educaţiei nonformale în sistemul de învăţământ actual din România.

Accesul către mai multe informaţii privitoare la proiect, a modului în care îi poţi urmări evoluţia sau în care i te poţi alătura, se poate realiza urmând adresa http://alergampentrueducatie.ro/.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved