Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Centrul român pentru modelarea sistemelor recirculante din acvacultură prinde viață

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează vineri, 9 mai 2014, Conferinţa de deschidere şi promovare a proiectului „Centrul român pentru modelarea sistemelor recirculante din acvacultură”. Conferinţa se va desfăşura la sediul Departamentului de Acvacultură, Ştiinţa Mediului şi Cadastru din cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, situat pe str. Dr. Al. Carnabel nr. 61 (Corpul Q), începând cu ora 12.00.

Obiectivul proiectului este acela de a aduce la cel mai înalt nivel european dotarea şi activitatea de cercetare-dezvoltare din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi (UDJG), prin crearea unui centru de cercetări experimentale multidisciplinare. Acesta va permite testarea complexă a unor soluţii inovatoare, tehnice şi tehnologice în scopul elaborării unor metode, soluţii constructive şi tehnologice care vor sta la baza creşterii competitivităţii sectorului de acvacultură, atât din punct de vedere ştiinţific, cât şi socio-economic.

Valoarea totală a proiectului este de 22.016.435,60 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 18.000.000 lei.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved