Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Colaborare academică româno-americană la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor

Acordul de colaborare semnat de Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Washburn University, School of Business, SUA, înregistrează o nouă realizare: profesorul Robert J. Boncella este prezent la FEAA, în perioada 14-20 martie, pentru a preda cursuri de Business Intelligence studenţilor la programul de master în limba engleză Economie şi Administrarea Afacerilor.

Dr. Robert Boncella este expert în sisteme de Business Intelligence, tehnici de data mining, analiza datelor furnizate de rapoartele sistemelor de Business Intelligence, sisteme de e-Commerce, sisteme informatice globale şi metode de cercetare în business.

Cursurile se desfăşoară intensiv, la sediul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.
La finalul cursului, participantii vor dobândi şi dezvolta competenţe cu privire la:
  • colectarea datelor relevante pentru introducerea în sistemele de Business Intelligence, din diferite surse disponibile;
  • proiectarea unor modele de business prin integrarea unor tehnologii de analiză a datelor adecvate;
  • interpretarea rapoartelor furnizate de sistemele Business Intelligence;
  • conceperea unor strategii de piaţă competitive pe baza analizelor efectuate asupra rezultatelor returnate de sistemele Business Intelligence în urma lansării unor interogări specifice.

Întâlnirea faţă în faţă a profesorului Robert J. Boncella cu masteranzii a fost precedată de întâlniri virtuale prin Skype în cadrul cărora s-au stabilit modul de lucru şi cerinţele specifice domeniului, astfel încât studenţii să facă faţă unei sesiuni de predare intensivă pe perioada vizitei.

În cadrul aceluiaşi acord de colaborare va avea loc vizita domnului profesor dr. Michael Stoica, de la Washburn University, în luna mai când va preda Marketing Management, şi în luna octombrie când va preda Strategic Analysis aceloraşi studenţi ai programului de masterat cu predare în limba engleză, Economie şi Administrarea Afacerilor.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved