Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Concurs de imagini „Simbolurile francofoniei”

Agenția Universitară a Francofoniei și Centrul de reușită universitară din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează prima ediție a concursului de imagini „Simbolurile francofoniei”.

Scopul concursului este ilustrarea diversităţii simbolurilor francofoniei şi evidențierea valorilor francofone preferate de către studenții Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați.

Concursul constă în a selecta sau a crea o imagine care poate fi considerată un simbol al francofoniei sau poate conţine mai multe simboluri. Pot fi alese personalităţi, evenimente, organizații,  instituții, școli, simboluri, cafenele, muzee, cărți, sloganuri, restaurante, gesturi, locuri, străzi, postere sau orice reflectă ideea de francofonie.

Imaginea va fi însoțită de un text argumentativ în limba franceză (max. 250 de cuvinte) pentru a motiva alegerea simbolului respectiv și a domeniului său francofon.

Pot participa la concurs toţi studenţii francofoni înscriși în anul universitar 2013-2014 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (Atenţie: Participarea este individuală).

Perioada de înscriere a început pe 1 aprilie 2014 la ora 12.00 şi a fost prelungită până la 13 aprilie 2014, ora 12.00.

Studenţii se pot înscrie la adresa: cru@ugal.ro

În momentul înscrierii, studenţii vor trimite imaginile (în format JPEG) și textele argumentative, ambele documente urmând să conțină numele și prenumele candidaților, după modelele de mai jos:
  1. PrenumeNume_PrenumeNume_imagine.jpeg
  2. PrenumeNume_PrenumeNume_argument.doc
Câștigătorii vor fi desemnaţi după mai multe etape succesive:

1. Primul termen a fost prelungit până la data de 13 aprilie, iar după încheierea înscrierilor, imaginile intrate în concurs vor fi afişate pe pagina Facebook a CRU (CRU Galați).
2. Între 13 aprilie și 15 aprilie 2014, inclusiv, vizitatorii paginii pot vota cele mai bune imagini care simbolizează, în opinia lor, francofonia. În urma voturilor, va fi stabilit un top al primelor cinci candidaturi.
3. 15 aprilie, un juriu format din studenți și profesori se va reuni pentru a stabili clasamentul final al candidaturilor. Premiile vor fi acordate primilor trei candidați selectați de către juriu.
4. Festivitatea de premiere va avea loc pe 16 aprilie, la Centrul de reuşită universitară (Campusul  Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați, Str.  Domnească Nr. 111, Corp AS, sala 102).

Criteriile de evaluare pe care juriul le va lua în calcul sunt : cunoştinţele despre lumea francofonă, calitatea argumentării, concordanța cu tema concursului, originalitatea și creativitatea concurenților.

Mai multe detalii puteți citi AICI



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved