Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Concursul Regional de Desen Tehnic şi AutoCAD: rezultate și premianți!

În data de 12 mai 2016 a avut loc, la Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, ediţia a III-a a Concursului Regional de Desen Tehnic şi AutoCAD pentru elevii care studiază la liceele cu profil tehnic. Organizarea şi desfăşurarea concursului s-au realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi. Concursul Regional de Desen Tehnic şi AutoCAD este înregistrat în Calendarul Activităţilor Educative Regionale 2016 al Ministerului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice. La concurs au participat un număr de 49 de elevi reprezentând opt licee din Galaţi şi din judeţele Brăila, Buzău şi Vrancea.

Ediţia din acest an s-a remarcat prin rezultate foarte bune obţinute de elevi, aceștia fiind răsplătiți cu numeroase premii oferite de către Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Cele mai multe premii au fost obţinute de elevii Liceului Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea (profesor îndrumător: Artenie Viorica), aceştia obţinând opt din cele 12 premii acordate. Câştigătorii premiilor acestei ediţii sunt:

Secţiunea AutoCAD-2D: Premiul I – Sacară Marin-Mihai de la Colegiul Tehnic „Panait Istrati” din Brăila; Premiul al II-lea - Necula Marius de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea; Premiul al III-lea – Boldea Marian de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea şi Menţiune – Oană Mihăiţă de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea.
Secţiunea AutoCAD–3D: Premiul I – Drăgan Alexandru-Sebastian de la Liceul Teoretic „Sfânta Maria” din Galaţi; Premiul al II-lea - Stroiu Robert-Valentin de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea; Premiul al III-lea – Doană Răzvan-Ionuţ de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea şi Menţiune – Dănilă Vlăduţ de la Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” din Tecuci.
Secţiunea Desen Tehnic: Premiul I – Doană Silviu-Nicuşor de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea; Premiul al II-lea - Dima Daniel-Viorel de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea; Premiul al III-lea – Prisecaru Tudor de la Liceul Tehnologic Construcţii Căi Ferate din Galaţi şi Menţiune – Radu Mihăiţă de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved