Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferinţa de închidere a proiectului intitulat „Proiectează-ţi cariera!"

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Universitatea „Ovidius” din Constanţa, organizează în data de 3 noiembrie 2015, conferinţa de închidere a proiectului „Proiectează-ţi cariera!", POSDRU/161/2.1/G/136624, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea tranziţiei a 360 de studenţi din Regiunea Sud Est spre piaţa forţei de muncă, facilitând integrarea lor în societatea românească în calitate de membri productivi ai acesteia. Prin consiliere directă, personalizată, şi prin pregătire practică, proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze, elemente de autoevaluare continuă pe piaţa muncii, crescându-le adaptabilitatea la cerinţele unui loc de muncă, flexibilitatea şi dinamismul pe o piaţă a muncii foarte volatilă în această perioadă de criză.

Cu această ocazie, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti va acorda un număr suplimentar de 70 premii (câte 35 premii pentru fiecare partener, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi respectiv Universitatea „Ovidius” din Constanţa) în valoare totală de 56.000 lei. Premiile vor fi acordate pentru rezultate deosebite în activitatea practică studenţilor care au finalizat stagiul de practică şi care nu au fost premiaţi din bugetul alocat fiecărui partener.
 
Evenimentul va avea loc la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea de Inginerie, strada Domnească nr. 111, Sala D12, începând cu ora 12.00.
 
Persoana de contact:
Expert comunicare – UDJ Galaţi,
Felicia Stan
felicia.stan@ugal.ro



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved