Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferința internațională a rețelei interdisciplinare INPOLDE

Rețeaua interdisciplinară INPOLDE, alcătuită din: Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, Institutul de Zoologie și Institutul de Geologie și Seismologie ale Academiei de Științe a Moldovei, Chișinău și Centrul Științific Ucrainean pentru Ecologia Mării din Odesa, Ucraina, organizează în perioada 25-26 iunie 2015 conferința internațională: „Environmental challenges in Lower Danube Euroregion”, în cadrul proiectului MIS ETC cod 1676, „Cooperare interdisciplinară transfrontalieră pentru prevenirea dezastrelor naturale și reducerea poluării mediului în Euroregiunea Dunărea de Jos”.

Evenimentul va avea loc la sediul Universității „Dunărea de Jos" din Galați, Facultatea de Științe și Mediu, Str. Domnească nr. 111, Corp S, Sala SB401, Galați, pe data de 25.06 și 26.06.2015 începând cu ora 08.30.

Grupul țintă al conferinței este format din membrii echipei de cercetare a proiectului, doctoranzi, masteranzi, studenți de la programele de licență, tehnicieni și experți în probleme de mediu. La eveniment vor fi prezenți mai mulți specialiști din Republica Moldova și Ucraina.  

Programul conferinței include prezentări plenare, orale și postere în cadrul a cinci secțiuni: 1. Poluanți în mediul înconjurător; 2. Riscuri naturale și antropice; 3. Investigații hidrobiologice; 4. Studii interdisciplinare; 5. Abordarea integrată a educației ecologice.

Informații suplimentare pot fi obținute de la managerul de proiect, doamna profesor doctor Antoaneta Ene de la Facultatea de Științe și Mediu, Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, aene@ugal.ro.

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved