Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferinţă internaţională la Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului

Conferinţa internațională „UgalMat 2014”, ajunsă anul acesta la a V-a ediție, se bucură de o largă participare internaţională. Organizatorii, respectiv Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, îşi propun să creeze cadrul organizat pentru un schimb de idei, experienţă şi informaţii între specialiştii din învăţământ, cercetare şi proiectare, referitoare la probleme specifice domeniului ingineriei materialelor.

La conferinţă participă cadre didactice de la mai multe facultăţi de profil din țară: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iaşi, Universitatea „Politehnica“ Bucureşti, Universitatea „Transilvania“ Braşov, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, Universitatea „Lucian Blaga“ Sibiu și specialişti de la diverse întreprinderi din ţară şi din străinătate: Bulgaria, Israel, SUA și Ucraina.

Cu această ocazie, Senatul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi acordă titlul de PROFESOR ONORIFIC domnului profesor Avram Nicolae de la Universitatea „Politehnica” București. Domnul Prof. Dr. Ing. Avram Nicolae este un apreciat profesor şi formator de specialişti în știinţa şi ingineria materialelor, personalitate cu o importantă contribuție la învățământul tehnic superior românesc.

Domnul Prof. Dr. Ing. Avram Nicolae are o contribuție importantă la dezvoltarea relațiilor de colaborare, atât didactic cât și în științific, dintre Facultatea de Știința Materialelor din Universitatea „Politehnica“ București și Facultatea de Ingineria Materialelor şi a Mediului din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Festivitatea de deschidere a conferinței și de decernare a titlului de profesor onorific are loc joi, 29.05.2014, începând cu ora 9.00, în sala Aula Magna, etaj I, corp AE, str. Domnească 111. Informaţii suplimentare puteți găsi pe www.fimm.ugal.ro



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved