Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferinţă internaţională pe tema sistemelor automate şi a calculatoarelor

Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Inginerie Electrică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, împreună cu facultăţile similare din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Universităţii din Craiova organizează cea de-a 19-a ediţie a International Conference on System Theory, Control and Computing – ICSTCC 2015.

Acest eveniment este organizat anual, prin rotaţie, de către cele trei universităţi, anul acesta organizatorul principal fiind Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Conferinţa este singura organizată periodic în ţară care este co-sponsorizată tehnic de către IEEE – Control System Society, fiind în acelaşi timp inclusă în calendarul general al manifestărilor IEEE.
În cadrul ediției din acest an au fost primite 220 de lucrări, având autori din 37 de ţări, numărul lucrărilor acceptate fiind 152.

La conferința internațională, ce va avea loc la Cheile Grădiştei, în perioada 14-16 octombrie 2015, vor fi prezenţi peste 150 de specialişti din domeniul automaticii şi al calculatoarelor. Conferinţa va cuprinde şi un număr de 5 lucrări ale unor personalităţi în domeniu, precum şi o prezentare făcută de către NAPA Company, Gold Sponsor al evenimentului.

Detalii privind conferinţa se găsesc la adresa: www.aie.ugal.ro/icstcc2015.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved