Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferinţă internaţională privind criminalitatea organizată

OPUS LEX şi Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi au pregătit cea de-a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale privind Criminalitatea organizată.

Conferinţa îşi propune abordarea unor teme de actualitate, discuţiile privind atât problemele întâmpinate de organele de cercetare penală în combaterea criminalității organizate, cât și cooperarea internațională în domeniu, prelegerile fiind susținute de profesioniști din Spania și România.

Tematica dezbaterilor este destinată atât profesioniștilor, organe de cercetare penală, judecători, avocați, juriști, cât și celor care manifestă un interes față de acest fenomen de amploare. Participarea este gratuită.

Pentru înscrieri, vă rugăm să trimiteți un mesaj cu datele de contact (nume, prenume, telefon mobil și profesie) la adresa de email:  info@opuslex.ro.

Evenimentul va avea loc marți, 21 octombrie, în Aula Magna a Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, începând cu ora 9.00.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved