Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferința Școlilor Doctorale din UDJG, CSSD-UDJG 2015

În perioada 4-5 iunie 2015 se va desfăşura cea de a III-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice a Şcolilor Doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (CSSD-UDJG 2015).

Conducerea universităţii și școlile doctorale pluridisciplinare din UDJG, Școala Doctorală de Inginerie și Școala Doctorală de Științe Umaniste și Științe Sociale, vizează promovarea excelenței în cercetare într-un cadru mai larg, în care să se dezvolte, prin schimb de informaţie şi de practici, relații de colaborare și noi abordări în fiecare domeniu dar și teme de cercetare de interes comun.

Conferinţa se desfăşoară sub motto-ul „Să transformăm pluridisciplinaritatea în interdisciplinaritate şi transdisciplinaritate!” în formarea de tineri oameni de ştiinţă pentru viitor. Acest eveniment ştiinţific a fost conceput ca un eveniment unic, care își propune să aducă împreună tineri cercetători şi specialiști de renume în domeniile științifice în care se desfăşoară activitate de doctorat în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, având ca obiectiv final o mai bună cunoaștere și înțelegere a impactului rezultatelor științifice din aceste domenii asupra dezvoltării societății.

Având în vedere caracterul pluridisciplinar al conferinţei, o serie de personalități academice și științifice din străinatate şi din  tară sunt invitate pentru a prezenta conferinţe plenare pe tematici de interes general, pentru toți participanţii, indiferent de domeniu. Tematica acestei ediţii este „From the technical and cultural heritage in the Low Danube porto-franco space to emerging technologies".

Sunt așteptaţi să participe, cu prezentări orale şi poster în cadrul a şapte secţiuni, doctoranzi şi cercetători postdoctoranzi, colegi şi colaboratori din UDJG şi din universităţi şi instituţii partenere din ţară şi străinătate.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi site-ul conferinţei: www.cssd-udjg.ugal.ro.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved