Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Conferință internațională la Facultatea de Ştiințe Juridice, Sociale și Politice din Galaţi

În perioada 18-19 aprilie 2013,  Facultatea  de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Galaţi va fi gazda unei serii de evenimente importante pe plan științific și socio-cultural. Astfel, pe data de 18 aprilie se desfăşoară a V-a ediție a conferinței internaționale ”Exploration, education and progress in the third millenium” ale cărei lucrări anul acesta au ca tematică „Drepturile și libertățile fundamentale ale omului”. Conferința va debuta cu desfășurarea a patru mese rotunde și va reuni participanți din țară și din străinătate, iar lucrările pe secțiuni se vor derula în prima parte a celei de a doua zi.

Pe data de 19 aprilie va avea loc inaugurarea oficială a Centrului de Documentare Europeană. Facultatea  de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Galaţi a hotărât să se afilieze reţelei Centrelor de Documentare Europeană pentru a aduce informaţia şi documentele cu privire la politicile, legislaţia şi instituţiile Uniunii Europene cât mai aproape de publicul interesat şi pentru a promova o abordare de tip proactiv a fenomenului complex care este integrarea europeană.

Programul zilei va debuta cu inaugurarea propriu-zisă a Centrului, la ora 12.00 la sediul Facultăţii din Str. Domnească, nr.111, corp AE sala 007. Cu acest priliej va avea loc şi lansarea cărţii domnului Constantin Ardeleanu, intitulată Gurile Dunării – o problemă europeană. Comerţ şi navigaţie la Dunărea de Jos în surse contemporane (1829-1853).

Inaugurarea va fi urmată de un cocktail în foaierul Teatrului Dramatic ”Fanny Tardini” din Galaţi, precum şi de vernisajul expoziţiei „135 de ani de la intrarea României cu drepturi depline in Comisia Europeană a Dunării”.

După amiază, de la ora 14.00, se va desfăşura dezbaterea publică FORUM EUROPEAN pe teme economice, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, la care vor participa, pe lângă şeful Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în Bucureşti, o seamă de invitaţi speciali, reprezentanţi ai autorităţilor publice şi mediului socio-economic local.

Evenimentele acestei zile se vor încheia cu un spectacol de arii din operete celebre, canţonete şi valsuri prezentat de Teatrul Muzical ”Nae Leonard” în colaborare cu Teatrul Dramatic ”Fanny Tardini”.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved