Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Curs de artă a conversației în domeniul științei alimentelor

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost gazda unui important eveniment: Seminarul „Communicating food science research / Comunicarea în știința alimentelor”. Manifestarea face parte din proiectul MAITRE care oferă centrelor universitare din Europa traininguri media complet gratuite.

Cursul de la Galați s-a adresat unui număr de 15 cursanți – profesori, cercetători sau reprezentanți ai unor instituții din Galați și București care supraveghează siguranța alimentară a consumatorilor. Doi jurnaliști de renume, Andrew King și Ivan Picart, reprezentanți ai Centrului European de Jurnalism, și-au împărtășit experiența cu cercetătorii români și i-au învățat să-și îmbunătățească aptitudinile de comunicare în domeniul științei alimentelor. Cursanții au învățat să scrie comunicate de presă, au dat interviuri, după care au analizat rezultatele împreună cu cei doi jurnaliști.

Beneficiul major pentru cei 15 cursanți a fost reprezentat de dobândirea de noi deprinderi de comunicare de specialitate şi exersarea tehnicilor de relaționare cu massmedia. În plan practic, impactul acestei formări de specialitate se poate concretiza în formularea unor mesaje pe înţelesul populaţiei largi cu privire la ştiinţa alimentelor şi importanţa acesteia în viaţa cotidiană.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved