Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Diplome pentru profesorii Facultății de Inginerie

Începând din 2008, anual, în luna decembrie, Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați acordă diplome profesorilor venerabi și colegilor care s-au retras din activitate pe parcursul anului în curs.

Anul acesta, Consiliul Facultății de Inginerie a decis acordarea, în semn de recunoaștere și prețuire,  Diplomei aniversare „Nicolae Beșchia” domnului profesor Alexandru Vasile, cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani și, respectiv, a Diplomei de fidelitate „Alexandru Guțu”, cu ocazia retragerii din activitate, profesorilor Tănase Panait, Ovidiu Dima, Eugen Ghiță și Gabriel Neniță.

Prof.dr.ing.Tănase Panait a fost Decanul Facultății de Mecanică între anii 2000 și 2008, perioadă în care a avut importante contribuții la dezvoltarea învățământului superior ingineresc la Galați.

Prof. ing. Alexandru Vasile, în cei 47 de ani de activitate didactică, în cadrul catedrelor de Organe de mașini și Desen, iar după 1990 în  cadrul Catedrei de Grafică, Mecanisme și Toleranțe, a contribuit la pregătirea și formarea a peste 45 de promoții de ingineri si subingineri. A modernizat conținutul programelor de învățământ, al metodelor de desfășurare a orelor de curs, a elaborat, personal și în colectiv, 45 de lucrări cu conținut științific sau metodic, prezentate în țară și în străinătate. A efectuat 15 lucrări de cercetare contractuală, în calitate de conducător și semnatar de contract, pentru diverși solicitanți, atât din cercetare-proiectare cât și pentru unități de execuție. A condus și îndrumat peste 50 de echipe de cercetători studenți, în semn de recunoaștere și prețuire,  în decursul activității didactice.

Festivitatea decernării diplomelor s-a desfășurat pe 16 decembrie, la sediul Facultății de Inginerie, și s-a încheiat cu un moment artistic susținut de remarcabilii Gabriel Bulancea (professor) și Cristina Bleandură (studentă), de la Facultatea de Arte.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved