Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Distincție pentru domnul profesor Andreas Bund

Pentru rezultatele excepţionale pe care le-a obţinut în activitatea academică şi ştiinţifică, pentru colaborarea permanentă şi susţinută pe care a promovat-o cu Facultatea de Ştiinţe şi Mediu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi acordă titlul de Doctor Honoris Causa Profesorului Andreas Bund, de la Universitatea Tehnică din Ilmenau, Germania. Evenimentul va avea loc pe data de 14 iunie 2013, începând cu 10.00, iar ceremonia se va derula în Sala Senatului din strada Domnească nr. 47.

Din comisia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa fac parte: prof. dr. Lucian Puiu Georgescu, Preşedintele Senatului, prof. dr. Geta Cârâc, prof. dr. Constantin Gheorghieş, prof. dr. Dan Scarpete şi prof. dr. Lidia Benea. Domnul Profesor Andreas Bund este un apreciat specialist şi formator de specialişti în Electrochimie fundamentală şi aplicată, precum şi în Ştiinţa Materialelor, înzestrat cu pasiune şi dăruire pentru cercetare şi cu talent pedagogic, un om de o înaltă ţinută morală, prin colaborarea susţinută cu specialiştii din întreaga lume, dar şi cu cadrele didactice şi studenţii, masteranzii şi doctoranzii de la universitatea noastră.

Graţie voinţei domnului profesor Andreas Bund  şi bunei colaborări realizate şi menţinute pe baze de egalitate cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în spirit de respect reciproc, s-a dezvoltat un eficient parteneriat în proiecte de cercetare şi didactice, programe doctorale, elaborarea de lucrări ştiinţifice comune, publicate în reviste internaţionale valoroase.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved