Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Doctor honoris causa pentru profesorul universitar doctor Ovidiu Nicolescu

Joi, 23 aprilie 2015, va avea loc ceremonia de acordare a titlului academic de doctor honoris causa al Universității „Dunărea de Jos” din Galați domnului prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România şi director al Centrului Naţional de Excelenţă pentru Studii de Management Comparat Internaţional din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Decizia Consiliului Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, de a propune Senatului acordarea titlului onorific de doctor honoris causa al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, domnului profesor Ovidiu Nicolescu s-a fundamentat pe argumente solide, susţinute de vasta pregătire ca economist şi de opera ştiinţifică a Domniei Sale, pe parcursul a peste patru decenii de cercetare şi predare în cadrul învăţământului universitar economic.

Ştiinţele economice şi de management i-au fost domnului Ovidiu Nicolescu, pe lângă cucerire intelectuală, şi destin. Prin tot ce a întreprins în aceste domenii, s-a dăruit şi a ştiut să slujească.

Domnul profesor universitar doctor Ovidiu Nicolescu a situat ideea universitară, nu într-o categorie distantă, urcând din principiu doar în turnuri scolastice şi sfere de exegeză, ci a identificat în aceasta o realitate activă, cu articulaţii multiple, capabile să propage sensuri ale culturii economice pe cât mai multe spaţii ale societăţii contemporane.

Ceremonia se va desfășura în Aula Magna (Str. Domnească nr. 111), începând cu ora 12.00.

CITIȚI AICI LAUDATIO



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved