Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Doctor Honoris Causa pentru reputatul profesor Vasile Burlui

Domnul profesor universitar doctor Vasile Burlui, Preşedintele Universităţii „Apollonia” din Iaşi, este unul dintre cei mai reputați specialiști din domeniul proteticii dentare, vasta sa experiență fiind recunoscută Ia nivel național și internațional. Domnul profesor este „Doctor Honoris Causa” al Universității „Pro-Deo” Roma, Vatican din anul 1999.

A primit numeroase distincții naționale și internaționale, printre care amintim premiul „C.I. Parhon” al Academiei Române, distincție de onoare și medalie primite de Ia Papa Benedict al XVI-lea, distincție primită de Ia Înalt Preafericitul Daniel.

Domnul profesor universitar doctor Vasile Burlui a dezvoltat de-a lungul carierei sale profesionale concepte proprii, aducând contribuții de excepție în domeniile de excelență din cercetarea științifică din domeniul medicinei dentare. Preocupările pentru practica diferitelor specialități din cadrul medicinei dentare s-au concretizat în realizarea unor aparate și instrumente de concepție originală utilizate în prezent.

Adevărat om de carte, domnul profesor s-a evidențiat atât în sfera profesională, medicală (director al Editurii Apollonia, funcție în care a condus editarea a peste 80 de titluri medicale, coordonator al Colegiului de redacție al revistei „Medicina stomatologică” editată Ia lași, editor șef Ia revistele: International Journal of Medical Dentistry, International Journal of Communication Research, International Journal of Human Voice, indexate în baze de date internaționale, membru al colegiilor de redacție ale revistelor „Actualități în stomatologie”, „Revista de stomatologie”), cât și în cea literară, ca poet (membru în Uniunea Scriitorilor 2012, autor a 8 volume de poezii, coordonator al Colegiului de redacție al revistei „Însemnări  ieșene”).

Abilitățile manageriale, spiritul organizatoric și capacitatea de comunicare au reprezentat argumente pertinente în desemnarea domnului profesor pentru următoarele funcții.

Ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa va avea loc în data de 27 iunie, în Sala Senatului, începând cu ora 13.00.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved