Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

DONARIS – EDIŢIA A IV-A

 

Sesiunea anuală internaţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti, DONARIS, organizată de Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi îşi deschide lucrările celei de a IV-a ediţii vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 09,30, la sediul facultăţii din str. Domnească nr. 111. Sesiunea este destinată să ofere tuturor studenţilor entuziaşti ai facultăţilor de profil ocazia de a face cunoscute propriile opinii reformatoare asupra realităţilor socio-juridice.

Pentru prima dată, DONARIS cunoaşte, anul acesta, o adevărată dimensiune internaţională, fiind una dintre puţinele facultăţi care organizează o manifestare împreună cu Universitatea Urbino din Italia si Universitatea de Stat din Cahul, Republica Moldova.

Lucrările vor fi prezentate pe două secţiuni : Drept şi Administraţie publica si studii regionale. În cadrul fiecărei secţiuni va avea loc şi o masă rotundă.

Împreună cu Asociaţia Naţională a Tinerilor Jurişti din România la secţiunea Drept va fi organizată masa rotundă cu tema: "Strategii de combatere a corupţiei prin colaborarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu societatea civilă", ce va fi moderată de lect.univ.dr. Gheorghe Ivan, procurorul-şef al DNA serviciul teritorial Galaţi si va avea ca invitaţi de marcă pe prof.univ.dr. Tudorel Toader, decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din  Iaşi şi judecător la Curtea Constituţională, respectiv pe prof.univ.dr. Alexandru Boroi de la Academia de Poliţie Bucureşti.

Secţiunea Administraţie publică si studii regionale va organiza masa rotundă: "Noul context european al reconsiderării unităţii în diversitate" ce va fi moderată de prof.univ.dr. Romeo-Victor Ionescu, şeful catedrei de Administraţie publică si conf.univ.dr. Valentina Cornea, şefa catedrei de Administraţie publică din cadrul Universităţii de Stat Cahul din Republica Moldova. Vor fi prezenţi studenţi din Republica Moldova, Liga studenţilor basarabeni din cadrul universităţii, alţi studenţi si cadre didactice.

Vă aşteptăm să ne fiţi alături !

Persoană de contact: lect.univ.dr. Florin Tudor, Secretar ştiinţific - Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, tel. 0722725595.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved