Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

EURO 200 – un calculator pentru fiecare

 

Programul "Euro200" pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare se va derula şi în anul 2010.

Au rămas în vigoare Legea 269/16 iunie 2004 pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare, şi Hotărârea nr. 1294/2004 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr.269/2004 cu modificările şi completările ulterioare.

Beneficiari ai acestui ajutor sunt elevi/ studenţi în învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani şi care au un venit brut pe membru de familie sub 150 de lei.

Cererile de ajutor financiar vor fi depuse la secretariatele facultăţilor.

Dosarele beneficiarilor trebuie să conţină următoarele documente: cerere-tip, copie a certificatului de naştere sau a actului de identitate al studentului, copii ale certificatelor de naştere sau ale actelor de indentitate, după caz, ale celorlalţi membri ai familiei, adeverinţă de la instituţiile de învăţământ/unităţile din care să rezulte calitatea de elev sau student a celorlalţi fraţi/surori, acte doveditoare, în original, privind veniturile membrilor familiei, declaraţie pe propria răspundere, adeverinţă eliberată de către unitatea de învăţământ din care să rezulte media generală din anul şcolar anterior, adeverinţă eliberată de către unitatea de învăţământ din care să rezulte numărul de absenţe nemotivate din anul şcolar anterior, adeverinţă eliberată de către unitatea de învăţământ din care să rezulte că studentul a promovat minimum 50 de credite în anul universitar anterior depunerii cererii.

Termenul limită de depunere a cererilor de ajutor financiar este 21 aprilie 2010.

Mai multe amănunte aflaţi aici http://euro200.edu.ro/

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved