Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Eveniment ştiinţific de marcă la Facultatea de Metalurgie

La Centrul de Cercetare Interfeţe - Tribocoroziune şi Sisteme Electrochimice (CC-ITES) din cadrul Facultăţii de Metalurgie, Ştiinţa Materialelor şi Mediu (FMSMM) a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi va avea loc (în perioada 4 - 7 decembrie 2012) o întâlnire cu doi profesori francezi: domnul Philippe Marcus (Laboratoire de Physico-Chimie des Surfaces CNRS-ENSCP, École Nationale Supérieure de Chimie de Paris) şi domnul Jean Bernard Guillot (Laboratoire Génie des Procédés et Matériaux, École Centrale Paris).

Această întâlnire este programată ca activitate de formare prin cercetare a Şcolii doctorale de Ingineria Materialelor şi Nanotehnlogii şi a Centrului de cercetare CC-ITES. Se va discuta participarea grupului CC-ITES la apelurile de proiecte internaţionale FP7 şi în special propunerea de proiect de cercetare bilateral ANCS (RO) - ANR (FR).

Cei doi profesori fac parte şi din comisia de referenţi oficiali la susţinerea publică a tezei de doctorat „Influenţa tratamentelor electrochimice a suprafeţelor (straturi nanocompozite în matrice de nichel) asupra rezistenţei la coroziune şi uzură" a doctorandului Adina - Ionica Pavlov.

Coordonatorii ştiinţifici sunt prof. dr. Lidia Benea şi prof. dr. Jean-Pierre Celis.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved