Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

EXPOZIŢIE DE PICTURĂ

 

Aproape 80 de lucrări de pictură aparţinând studenţilor din anii I şi II, de la specializarea Arte plastice din cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, sunt expuse în holul sediului Rectorat al UDJG. Este al doilea an consecutiv când studenţii de la Arte plastice doresc să ofere publicului larg creaţiile proprii.

Lucrările de pictură sunt realizate în cadrul diferitelor discipline - compoziţie, studiul culorii - şi sunt concepute în funcţie de stilul personal al fiecărui student.

„Cei 40 de studenţi de la Pictură care expun acum sunt deosebiţi pentru apetenţa pe care o au pentru artă, pentru dorinţa de a studia cu seriozitate. Avem în grupe studenţi de diferite vârste, de la tineri până la pensionari. Avem şi conferenţiari universitari specialişti în nave care au dorit să urmeze cursurile acestei facultăţi. E bine că cei care au chemare artistică au acum şi posibilitatea să şi-o dezvolte. Sunt foarte mulţumit de expoziţia pe care am reuşit s-o deschidem şi în acest an, iar lucrările sunt impresionante şi vorbesc despre personalitatea fiecărui  student" - lector dr. Tudor Ioan, şeful Departamentului de Arte plastice al Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved