Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a găzduit a doua ediţie a concursului „Business Challenge"

„Business Challenge" este o competiţie naţională derulată la iniţiativa Colegiului Naţional Economic „Virgil Madgearu” din Galaţi în colaborare cu Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEEA) din Galaţi, Colegiul Naţional Economic „Andrei Barseanu” din Braşov şi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Braşov. Acest eveniment este o competiţie naţională dedicată domeniului ştiinţelor economice care îşi propune să angreneze un număr cât mai mare de elevi cu scopul de a le stimula şi dezvolta creativitatea şi spiritul antreprenorial.

Scopul acestui proiect este însuşirea de către elevi a cunoştinţelor privind iniţierea, derularea şi reuşita unei afaceri, dezvoltarea capacităţii de analiză critică asupra mediului de afaceri şi valorificarea eficientă a propriului potenţial şi în perspectivă gestionarea eficientă a propriei afaceri.

Lansarea oficială a evenimentului „Business Challenge" a avut loc pe 21 februarie 2014 în incinta Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. La festivitate a participat cadre didactice din cadrul FEAA, reprezentanţi ai Inspectoratului şcolar judeţean Galaţi, cadre didactice de la licee din Galaţi şi Tecuci.

Instituţiile de învăţământ preuniversitar invitate din Galaţi şi Tecuci au participat la concurs cu echipe formate din trei elevi din clasele a X-a şi a XI-a. Elevii au avut ocazia de a da frâu liber imaginaţiei în iniţierea şi dezvoltarea unei afaceri. Această competiţie oferă elevilor oportunitatea de a promova gândirea creativă, de a îmbunătăţi abilităţile de comunicare şi de a consolida capacitatea de a dobândi noi cunoştinţe şi le dezvoltă competenţe antreprenoriale.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved