Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Facultatea de Științe Juridice a lansat competiția pentru a doua ediție a Bursei de performanță Viorel Daghie

Această Bursă de performanță este un omagiu adus unei personalități care și-a atins misiunea, principala sarcină din viața unui om: să se nască și să devină ceea ce îi permite potențialul. Cel mai important produs al efortului său este propria personalitate, care prin ea însăși a marcat destinul facultății noastre.

Bursa este în cuantum lunar de 600 lei și va fi acordată unui student de la programul de studii Drept, forma de învățământ cu frecvență, pe durata unui an calendaristic. Această bursă va fi acordată din fondurile obținute de către Universitate din mediul privat, în temeiul contractelor de sponsorizare astfel încheiate.

Se pot înscrie la concursul pentru a obține această bursă studenții care:
  • sunt înscriși la  cursurile de zi  ale  Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, Specialitatea Drept;
  • sunt înscriși la buget;
  • sunt, în momentul primirii bursei, în anii II-III ai studiilor;
  • sunt integraliști;
  • au o medie ponderată mai mare de 9,00.

Bursa se va acorda de către Universitatea „Dunărea de Jos” Galați și  Facultatea de Științe Juridice Sociale și Politice, potrivit aceleași metodologii folosite ca și în cazul burselor de merit, cu excepția cuantumului care va fi fix (600 lei/lună) indiferent de durata semestrului, a sărbătorilor legale, a vacanței etc.

Facultatea de Științe Juridice Sociale și Politice prin Consiliul Facultății va face selecția studentului căruia îi va fi acordată bursa prin concurs de dosare și interviu.

Bursa nu va putea fi acordată unui student care are rude sau afini (de orice grad) printre angajații Universității „Dunărea de Jos” Galați. În acest sens, candidații vor completa și vor depune la dosarul de concurs o declarație pe proprie răspundere care să ateste faptul că nu au rude sau afini printre angajații Universității „Dunărea de Jos” Galați. În cazul în care această cerință nu este respectată, studentul care a obținut bursa și se află în această situație de incompatibilitate va fi decăzut din dreptul de a mai obține această bursă (atât bursa prezentă cât și pentru viitor – va fi decăzut din dreptul de a mai participa la concursul pentru acordarea bursei). În cazul operării decăderii din dreptul de a mai primi bursa a studentului selectat dar care se află în situație de incompatibilitate, bursa se va acorda automat studentului ce se va clasa pe locul următor în ierarhia concursului.

Studentul beneficiar al bursei se va obliga să prezinte Consiliului Facultății un raport de activitate trimestrial cu privire la modul în care și-a desfășurat activitatea academică și cum a reușit să valorifice (în scop științific) avantajul financiar procurat de bursa de performanță. Acest raport de activitate va fi postat pe site-ul Facultății la rubrica creată în scopul publicității bursei.

Bursa de performanță Prof.univ.dr. Viorel Daghie poate fi cumulată de către studenți cu orice bursă acordată de Facultate.

În cazul survenirii unor cauze care fac acordarea bursei imposibilă (incapacitatea, decesul, transferul, repetenția, renunțarea, sau altele asemenea), studentul care a fost desemnat câștigătorul bursei, va fi înlocuit, începând cu luna următoare cu ocupantul următoarei poziții, în cadrul concursului.

Studenții interesați să participe la concursul pentru obținerea bursei își vor depune  dosarul  de  concurs  în  intervalul  01.11.2013  –  30.11.2013  la  Secretariatul Facultății. Dosarul va cuprinde dovezile îndeplinirii condițiilor de participare (menționate mai sus), cv, memoriu de activitate, lista lucrărilor, planul de dezvoltare personală și declarația pe proprie răspundere.

În  perioada  01.12.2013  –  31.12.2013  Consiliul  Facultății  va  organiza  interviul pentru atribuirea bursei, aceste informații urmând a fi comunicate ulterior.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved