Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

FORMAREA PERSONALULUI UNIVERSITAR ŞI A STUDENŢILOR

 

În perioada 28-30 aprilie 2011, a avut loc la Sinaia Conferinţa de lansare a proiectului POSDRU/86/1.2/62689 „Formarea personalului universitar şi a studenţilor în utilizarea instrumentelor informatice moderne în domeniul managementului universitar", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

La eveniment au participat reprezentanţi ai partenerilor în cadrul proiectului: Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi şi S.C. The Red Point S.A.

Actualitatea temei şi calitatea inovatoare a acţiunilor propuse au făcut ca proiectul să se bucure de real interes din partea unui număr mare de universităţi şi instituţii din ţară, precum şi din partea mass media. La reuniune au participat reprezentanţi ai Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, ai Consiliului Judeţean Prahova „Polul de creştere Ploieşti-Prahova" şi ai altor instituţii de învăţământ superior de stat şi particular acreditate: Universitatea Tehnică de Construcţii din  Bucureşti, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, Universitatea „Spiru Haret" din Bucureşti, Universitatea „Vasile Alecsandri" din Bacău, Universitatea „George Bariţiu" din Braşov, Universitatea „Transilvania"din Brasov, Universitatea „Alma Mater"din Sibiu, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" din Iaşi, Universitatea de Medicină şi Farmacie  „Gr. T. Popa" din Iaşi, Universitatea de Arte „George Enescu" din Iaşi, Universitatea „Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu.

Proiectul, care se va derula pe o perioadă de trei ani, vizează îmbunătăţirea calităţii şi a relevanţei ofertelor educaţionale în învăţământul superior prin acţiuni inovatoare destinate asigurării calităţii procesului educaţional, cu precădere prin perfecţionarea managementului universitar şi prin creşterea capacităţii instituţiilor de învăţământ superior de a furniza formare profesională continuă, adaptată cerinţelor în schimbare ale pieţei muncii şi contribuie la furnizarea de suport şi transfer de cunoştinţe şi la schimbul de bune practici, permiţând astfel dinamizarea şi consolidarea comunicării şi a relaţiilor inter-universitare.

Persoanele care vor să urmeze cursul se pot înscrie la adresa fpus_62689@yahoo.com, participarea la curs fiind gratuită.

Responsabilul proiectului, din partea partenerului UDJG, este prof.dr.ing. Viorel Mînzu, rectorul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi.

Mai multe informaţii pot fi obţinute de pe site-ul proiectului www.fpus.ugal.ro, pentru partenerul UDJG.

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved