Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

INGINERIA – TRECUT, PREZENT ŞI PERSPECTIVE

 

Asociaţia Generală a Inginerilor din România - filiala Galaţi şi Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi organizează marţi, 14 decembrie 2010, o întâlnire a generaţiilor de actuali şi viitori ingineri. Sunt invitaţi să participe membri AGIR, cadre didactice, ingineri, studenţi. Cu această ocazie, va avea loc sărbătorirea a două mari personalităţi ale vieţii tehnice gălăţene: dr.ing. Gelu Kahu şi ing. Margareta Sabina Bălan, la opt decenii de viaţă şi peste jumătate de secol de performanţă  în activitatea inginerească. Evenimentul va avea loc în sala Senatului Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi (sediul Rectorat, Str. Domnească nr 47), începând cu ora 12.00.

Gelu Kahu este inginer specialist în construcţia de nave din România, cercetător ştiinţific atestat, doctor în „Inginerie industrială" (Universitatea Politehnica din Bucureşti, 2000), doctor în „Ştiinţa Calculatorelor" (Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, 2005). În prezent, este consultant ştiinţific la Ship Design Group, director de cercetare-dezvoltare la RomLotus Galaţi, director executiv al Asociaţiei Tehnopol Galaţi, director executiv al Asociaţiei Clubul gălăţean al Dunării şi Mării Negre.

Margareta Sabina Bălan este inginer specialist în geologie şi hidrogeologie, este verificator de proiecte şi expert tehnic în domeniul: rezistenţa şi stabilitatea terenurilor de fundare ale construcţiilor şi ale masivelor de pământ. Doamna Bălan a fost timp de 33 de ani şeful Atelierului Geotehnic din cadrul Institutului de Proiectare Regional Galaţi, devenit, în 1992, SC Proiect SA.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved