Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Instruire în cadrul proiectului "Antreprenor - Viitor durabil"

Ernst & Young SRL, în parteneriat cu S&T România SRL, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia şi Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, au plăcerea de a vă invita la sesiunile de instruire din Galaţi ale proiectului strategic POSDRU/92/3.1/S/62459 "Antreprenor - Viitor durabil", care vor avea loc în zilele de 15, 16 şi 17 octombrie 2012, între orele 11.00 şi 17.00 la Facultatea de Economia şi Administrarea Afacerilor din Galaţi (str. Gării, nr. 61-63). După ce la conferinţa regională desfăşurată la începutul lunii octombrie au fost prezentate temele generale ale proiectului "Antreprenor - Viitor durabil", la aceste sesiuni de instruire se vor aborda atât aspecte teoretice specifice cât şi aspecte practice legate de bugetare, planificare şi management financiar, managementul IMM-urilor şi antreprenoriat, fonduri structurale sau instrumente IT pentru managementul afacerii.

Persoanele interesate se pot inscrie prin trimiterea formularului de înscriere completat cu toate informaţiile la adresa de email: start-imm@mindshop.ro. Înscrierile se pot face până la data de 14 octombrie 2012. Împreună cu formularul, este necesar să trimiteţi copii după actul de identitate şi după un document justificativ care să ateste statutul declarat de dumneavoastră în formularul de înscriere:
- pentru angajaţi - adeverinţa care să ateste funcţia din cadrul companiei/instituţiei declarate în formularul de înscriere;
- pentru asociaţi/asociat unic - adeverinţă care să ateste calitatea de asociat;
- pentru şomeri şi studenţi/masteranzi/doctoranzi - copie după carnet şomaj/ student/ master/ doctorat).

Cei care se înscriu pe adresa de email start-imm@mindshop.ro pot aduce documentele solicitate de organizatori chiar şi în ziua în care începe Conferinţa.

Documentele justificative (copie CI/adeverinţă/copie carnet student etc) NU mai sunt necesare pentru persoanele care au participat la Conferinţa Regională din 4-5 octombrie.

Participarea se face în limita locurilor disponibile, pe principiul „primul venit, primul servit".
Participarea dumneavoastră este de mare ajutor pentru noi, organizatorii! Vă aşteptăm alături de noi la aceste evenimente şi vă rămânem la dispoziţie pentru orice nelămurire la tel: 0264.44.28.31 sau pe www.fseromania.ro.

 




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved