Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Întâlnire a Consorțiului de Inginerie Economică

La Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea de Inginerie a fost stabilită întâlnirea Consorţiului de Inginerie Economică din România pentru perioada 6-7 noiembrie 2014.  Consorţiul de Inginerie Economică din România (CIER) este un organism care coordonează din punct de vedere academic programele de studii universitare şi postuniversitare din domeniul „Inginerie şi Management”.

Consorţiul este format din toate universităţile din România care au în oferta educaţională specializările de Inginerie Economică. Aceasta este una dintre specializările reprezentative ale domeniului de Inginerie şi Management din România, absolvenţii fiind angajaţi în poziţii importante, în companii private şi în organizaţii diverse. Numărul estimat de participanţi este de peste 25 de cadre didactice reprezentante ale celor mai importante universităţi din România.

Lucrările consorţiului vor începe joi, 6 Noiembrie 2014, ora 16.00, la sala D12 şi sunt așteptate să participe cadre didactice, dar şi studenţi interesaţi din domeniu.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved