Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Întâlnire româno-suedeză la UDJG

Ambasadorul Suediei la Bucureşti, Excelenţa Sa, domnul Anders Bengtcen, a făcut o vizită de lucru la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, astăzi, 12 aprilie 2012. Excelenţa Sa a fost însoţit de o delegaţie din care a făcut parte doamna Ann-Catherine Hjerdt, primarul oraşului Linköping, al cincilea oraş ca mărime din Suedia. Doamna primar a prezentat Universitatea din Linköping şi a arătat interesul pe care îl are pentru cooperarea cu Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi prin implicarea în proiecte comune a cercetătorilor români, dar şi pentru atragerea de studenţi români.

Universitatea din Linköping are 4 facultăţi, 26.000 de studenţi, dintre care peste 1500 străini, 4000 de angajaţi şi oferă aproximativ 140 de programe de studiu, licenţă, masterat şi doctorat.

Delagaţia a fost primită de domnul prof.dr.ing. Lucian Georgescu, Preşedintele Senatului Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, şi de doamna prof.dr. Anca Gâţă, Prorector Relaţii Internaţionale, reprezentantul Rectorului UDJG, domnul prof.dr.ing. Iulian Bîrsan. Au fost stabilite posibile direcţii şi mijloace de colaborare între cele două instituţii de învăţământ superior.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved