Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Liège, Belgia: E-culture şi creare de întreprinderi virtuale pentru şapte studenți ai Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi

În perioada 18-29 martie 2013, şapte studenţi ai Facultăţilor de Economie şi Administrarea Afacerilor, Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, Istorie, Filosofie şi Teologie, însoţiţi de doamna conf. dr. Alina Ganea, de la Facultatea de Litere, au participat la programul intensiv Erasmus Créativité et création d'entreprises la Haute École de la Province de Liège (HEPL), Belgia. Proiectul este coordonat de domnul Philippe Parmentier, director al Biroului de relaţii internaţionale, HEPL şi, pentru Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, de doamna prof. dr. Anca Gâţă, de la Facultatea de Litere. Alături de universitățile belgiană și română, proiectul include ca parteneri universităţi din Franţa, Italia, Portugalia.

În cadrul acestui seminar, care a vizat dezvoltarea creativităţii studenţilor prin crearea de echipe multiculturale şi de întreprinderi virtuale bazate pe produse inovante, a fost organizat un program complex și intensiv de formare a studenţilor de la diferite specializări în domeniul Marketing. Finalitatea acestui program a fost explorarea conceptului e-culture şi a modului în care acesta este reprezentat în sistemele de învăţământ universitare din Europa.




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved