Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Locuri de muncă pentru studenţii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

 

În perioada decembrie 2010 - martie 2011, ADA - The PLM Specialist şi Siemens IT Solutions and Services recrutează studenţi de la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi - Facultatea de Mecanică, Facultatea de Inginerie Brăila, Facultatea de Arhitectură navală, Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie electrică şi Electronică.

Acţiunea de recrutare a viitorilor profesionişti în operaţiuni Product Lifecycle Management,  va avea loc miercuri, 15 decembrie 2010, la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, sala D12 (corp D, Str. Domnească nr 111), începând cu ora 12.00.

Rolul acestei întâlniri cu echipa de specialişti ADA şi directorul de operaţiuni Siemens IT Solutions and Services - Ruediger Reitzig, sub patronajul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, este de informare a studenţilor despre etapele procesului de recrutare.

Prima etapă constă în înscrierea studenţilor online în cadrul platformei www.adacomputers.ro/cariere, cei selectaţi urmând să susţină un interviu cu specialistul de resurse umane. Apoi, timp de 3 luni de zile, studenţii vor beneficia de o instruire intensivă care se finalizează cu susţinerea testelor de evaluare a competenţelor dobândite. Cei selectaţi vor avea un contract de muncă pe perioadă determinată cu toate avantajele şi beneficiile care decurg de aici. Mai mult, programul de lucru pentru viitorii angajaţi va ţine cont de statutul lor de studenţi: posibilitatea de lucru în regim de 4 ore - part-time sau 8 ore - full time. Pachetul salarial oferit se află la nivelul mediei pieţei; viitorii specialişti vor fi înscrişi într-un program de creştere a performanţei care presupune evoluţia profesională şi implicit oportunităţi noi, consiliere în carieră şi training-uri suplimentare.

 

Despre ADA

ADA este lider în România în implementarea soluţiilor pentru managementul ciclului complet de viaţă al produsului (CAD, CAE, CAM, PDM) şi are o colaborare foarte bună, de peste 5 ani, cu Facultatea de Mecanică a UDJG.

Compania este specializată în consultanţă tehnică, servicii inginereşti pentru proiectare şi realizare procese de fabricaţie, analiză FEA, programare roboţi şi linii automate şi instruirea forţei de muncă pentru lucrul cu softurile dedicate managementului ciclului de viaţă al produsului.

Începând cu luna mai 2011,  ADA - The PLM Specialist alături de Siemens IT Solutions and Services, intenţionează să deschidă în Galaţi, Centrul ADA de Operaţiuni Product Lifecycle Management (PLM).




 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved