Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Manipularea în massmedia, temă de discuții la Facultatea de Litere

Facultatea de Litere, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, prin Departamentul de Literatură, Lingvistică şi Jurnalism, organizează sâmbătă, 21 decembrie, în sala AS 105, de la ora 9.00, a VI-a ediţie a Conferinţei Cultura şi Presa în Spaţiul European. În acest an, profesori, doctoranzi în domeniu, studenţi şi practicieni vor dezbate o tema de actualitate – De la manipulare la intoxicare în mass-media contemporană, propunându-şi să analizeze, la toate nivelurile, discursul mediatic, aflat tot mai mult sub presiunea tehnicilor deformante ale mesajului.

Invitaţii acestei ediţii, profesor doctor Lucian Chişu de la Universitatea "Spiru Haret” din Bucureşti şi lector doctor Sorin Preda de la FJSC, Universitatea Bucureşti, vor decodifica, pentru auditoriu, mecanismele adesea incontrolabile ale manipulării, care atinge astăzi forme agresive, ajungând până la intoxicare.

În cadrul conferinţei, cei prezenţi vor dezbate cazurile concrete de manipulare în mass-media, fără a pierde din vedere teoria conceptului, aplicată la nivelul marilor evenimente politice ori sociale actuale.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved