Universitate cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT" acordat de A.R.A.C.I.S. în 2008 şi 2013
 
Departamente
Viață studențească
Orașul Galați
Casa de cultura a studentilor
UGAL on web

Moș Crăciun a trecut pe la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Și în acest an conducerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați i-a scris lui Moș Crăciun și l-a rugat să nu uite să treacă pe la copiii cadrelor didactice ale facultăţii.

Punctual, ca de obicei, Moșul a răspuns chemării și marți, 17 decembrie, într-o atmosferă de sărbătoare,  el a bătut în ușa Aulei „Virgil Madgearu”, acolo unde se aflau aproape 50 de copii nerăbdători să-și primească darurile.

Părinţi, copii, bunici, cu toții l-au primit cum se cuvine pe Moș Crăciun. Colindele de Crăciun susţinute de Colindătorii Seminarului Teologic  „Sf. Andrei” din Galaţi au deschis sărbătoarea  Crăciunului. Apoi, copiii au fost chemați pe rând pentru a primi darurile, ei oferind la schimb câte o poezie sau un colind.

Anul acesta, Moșul și-a pus mai multe pachete cu daruri în sac, așa că, pe cele rămase le-a lăsat peste drum de facultate, la Școala Specială „Emil Gârleanu”. Acolo, mai mulți copii cu deficiențe au fost extrem de fericiți când le-au primit.



 
Login
Cautare
cuvinte cheie
Introdu adresa de email pentru a primi un raport cu ultimele stiri din universitate
Prezentare Carte
Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain



Autor: Silvius STANCIU
Pret: 31,00 £ RON
Ce resurse ati dori sa gasiti aici pe site?
Str. Domnească, nr. 47, 800008 – Galaţi,ROMANIA
Fax: (+40) 236 46.13.53
Copyright© 2009 Universitatea Dunarea de Jos - Galati. All rights reserved